Om oss

Brandstyle – PSS 2024 implementerar de rätta affärsplattformar som krävs till våra kunder! Även med rätt servicenivå i 4 yrkesbutiker! Alltid redo att ge våra kunder bästa service.

Vi har mer än 20 års branscherfarenhet av varumärken och produktkommunikation och vi vet att våra kunder väljer att kommunicera genom en mix av kvalitet, kreativitet, nyfikenhet och trygghet. Tillsammans med våra kunder bygger vi de attraktivaste koncepten som realiserar deras idéer, förtydligar och stärker deras varumärken och gör dem än mer framgångsrika.

Vi är ett modernt bolag som jobbar med starka, stilrena varumärken och lifestyleprodukter vi har snabbfotade, kreativa lösningar. Vi skapar mervärde för våra kunder. Våra produkter och tjänster förenklar vardagen och stärker budskapet i deras kommunikation och marknadsföring. Design och kvalitet är ledord och grunden i alla vårt upplägg.

Miljö & hållbarhet

Miljö & hållbarhet är viktigt för oss och därför har vi skapat en egen avdelning/box gällande hårda och mjuka produkter. 100% hållbart producerade kläder tillverkade i enlighet med de högsta sociala, etiska och miljömässiga certifieringar i världen: GOTS, Fairtrade, EU-Blomman, SA8000, Neutral® Responsibility och Öko-Tex. välj kategori i vår webshop och sök önskade produkter.

Ledande Profilföretag med 4 yrkesbutiker

Vi levererar färdiga Affärsplattformar med en service via våra butiker för att underlätta vardagen för våra företagskunder som därav blir mer kostnadseffektiva. Vi hjälper även våra kunder som vill uppnå bästa resultat i butiker genom våra verktyg och kunskaper inom retail support.

Vi är ledande i Sverige med många års erfarenhet av branschen omsätter drygt 60 milj kr. Det ska vara tryggt, kul och enkelt att handla av oss och vi siktar alltid på högsta servicenivå. Vi har branschens största webbshop som har en sökmotor med filterfunktion och är anpassad för alla företag och alla tillfällen!

Arbetskläder & Kostymer

Arbetskläder ska inte bara vara slittåliga och stå emot alla de påfrestningar som de utsätts för. Även ergonomiska och funktionella, samtidigt som de gärna får se bra och representativa ut. När du beställer arbetskläder av oss får du allt detta och lite till. Vårt egna varumärke Work Wear Factory är omåttligt populärt.

Design & Dekor

Dekaler och skyltar är en viktig del i ditt företags profilering. Det är oftast de som utgör det första intrycket hos dina besökare och kunder. Dekaler eller helfoliering är två av de vanligaste alternativen för att skapa en effektiv bildekor. Vi ser till att du får hållbara produkter med riktigt snyggt tryck som håller i många år framåt. Sen är det viktigt att tänka på att välja dekalmaterial av hög kvalitet så att dekoren för exempelvis bilar håller för smuts, regn, vind och stark sol. Vi har produkterna som håller måttet!

Sport

Vi har sportkläder, matchställ, träningsoveraller och ett komplett urval av reklam- och profilprodukter som skapar helhet och ger er förening en visuell identitet. Det stärker inte bara lag- och klubbandan, utan ger även er förening förutsättningar att bygga vidare för framtiden.