NIU Kick Scooter KQi3 Sport Nordic

NIU Kick Scooter KQi3 Sport Nordic

Art.nr. MI764347
Minsta antal: 1 st

Karossen på KQi3 har konstruerats för att säkerställa optimal balans, komfort och enkel styrning. Du åker med lätthet över stadsterräng och är garanterad en mjuk åktur, även i topphastighet, från början till slut. Halsen är designad med en 75 graders lutning som ger dig större stabilitet. Med intelligent regenerativ bromsning återställs strömmen till batteriet, vilket innebär att när du saktar ner, laddar du samtidigt upp!

Att fälla ihop KQi3 kräver endast några enkla steg. En hopfälld elscooter ger dig möjlighet att förvara den hemma, under skrivbordet på jobbet, bagageutrymmet på din bil eller ta med dig på kollektivtrafiken. Elscootern är byggd av aluminium av flyg- och rymdflygskvalitet, som ger hög strukturell styrka och en självförtroendeboost till föraren. Dubbeldrivna skivbromsar ger stark bromskraft i både torra och våta förhållanden. Scootern är dessutom utrustad med NIUs ikoniska halo-strålkastare, för bättre sikt i mörkret. Med NIU-appen kan du låsa din elscooter, kontrollera din åkstatistik eller till och med anpassa din hastighet för en verkligt smart lösning. Den unika modellen kommer i en rad olika färger för att förgylla din åktur - oavsett om du är på jobbet eller ute på äventyr.

- Höjd: 120 cm
- Räckvidd: 40 km
- Max effekt: 250 W
- Batterikapacitet: 300W
- Topphastighet: 20 km/h
- Laddtid: 5 h
- Graderbarhet: 15%
- Bromssystem: trumbroms + eABS
- Däck: Pneumatiska

Pris 6579,00 kr

Produktfärg

Svart

Antal

Totalt pris kr


Prisspecifikation
Mi Xiaomi

Xiaomi grundades av entreprenören Lei Jun, som anser att högkvalitativ teknik inte behöver kosta en förmögenhet. Bolaget som grundandes för bara nio år sedan, har på väldigt kort tid blivit en gigant som ändrar hela tekniklandskapet genom att utmana de största tillverkarna med en extrem prisstrategi.
Xiaomi har officiellt gått ut med att man aldrig kommer ta ut någon hög vinstmarginal, utan deras filosofi är väldigt bra produkter till lägre pris och mindre marginaler.


Visa samtliga produkter från Mi Xiaomi
Fraktinformation Frakt tillkommer, maila oss för pris
Förpackning Kommer i en förpackning.
Prisinformation Alla priser är SEK exkl. moms.

Ställ en fråga

Här kan du snabbt ställa en fråga om produkten.
Vi återkommer med svar så snabbt vi kan.Liknande produkter

fr. 899,00 kr

Mi Xiaomi
Smart4u City Riding Smart Flash Helmet M

fr. 899,00 kr

Mi Xiaomi
Smart4u City Riding Smart Flash Helmet L

fr. 655,00 kr

Mi Xiaomi
Xiaomi Commuter Cykelhjälm M

fr. 2792,00 kr

Mi Xiaomi
360 C50 Pro Robot Vacuum Cleaner

fr. 6389,00 kr

Mi Xiaomi
Mi Electric Scooter Pro2 North Europe

fr. 3889,00 kr

Mi Xiaomi
MI Electric scooter Essential