Design

Vi har egen design in house och tar fram specialproduktion för våra kunder inom områdena:

Arbetskläder och kostymer med egna varumärken

Dekor och skyltar

Bilfoliering i Stockholmsområdet

Profil & sportproduker

Vi vet att specialdesign är den bästa lösningen när det gäller att skapa er egna stil.

Vi jobbar med erfarna tillverkare och har många fina referensuppdrag att visa upp. Vi förenklar tillverkningsprocessen och hjälper dig även med små upplagor.

Vi handleder dig att tillsammans göra de rätta produktvalen och sedan godkänna skisserna som tas fram från designavdelningen. Vi tar sedan hand om resten av processen.

Utveckling (Första kontakten)

Första gången du kommer i kontakt med oss tilldelas du en egen personlig projektledare som kommer att hantera alla dina önskemål. Våra projektledare har erfarenhet inom sitt område och är en tillgång när det gäller planeringen av dina önskemål.

Designprocessen

Dags att bli kreativ! Baserat efter dina behov och önskemål producerar våra grafiska formgivare en uppsättning skisser för dig. Vi anpassar dem efter någon eventuell korrigering tills de är redo att skickas till produktion.

Produktion

Genom åren har vi utvecklat stadiga, långsiktiga relationer med fabriker i både fjärran och europa. Större delen av vår produktion skapar vi småskaligt i egen regi på vår dekoravdelning i Arlanda, eller i Vallentuna där vi har brodyr och tryck på textil. Volymbaserat tar vi fram direkt från passande fabrik.

Slutförd produktion

Varje år gör vi skeppningar med vår valda agent i fjärran där kontroller och prover godkänns för att sedan rikta sändningarna dit våra kunder önskar leverans.