Design

Vi vet att specialdesign är den bästa lösningen när det gäller att skapa er egen kollektion. Vi jobbar med erfarna tillverkare och har många fina referensuppdrag att visa upp. Vi förenklar tillverkningsprocessen och hjälper dig även med små upplagor.

Våra duktiga projektledare handleder dig att tillsammans göra de rätta produktvalen och sedan godkänna skisserna som tas fram från designavdelningen. Vi tar sedan hand om resten av processen.

Utveckling (Första kontakten)

Första gången du kommer i kontakt med oss tilldelas du en egen personlig projektledare som kommer att hantera alla dina önskemål. Våra projektledare har erfarenhet inom sitt område och är en tillgång när det gäller planeringen av din kollektion.

Designprocessen

Dags att bli kreativ! Baserat efter dina behov och önskemål producerar våra grafiska formgivare en uppsättning skisser för dig. Vi anpassar dem efter någon eventuell korrigering tills de är redo att skickas till fabriken.

Produktion

Genom åren har vi utvecklat stadiga, långsiktiga relationer med våra fabriker i Asien. De flesta av våra plagg tillverkas i Kina där vi också har ett lokalt kontor i Quingdao som håller ett extra öga på kvalitetskontroll och produktionsschemat.

Slutförd produktion

Varje år görs 2500 unika skeppningar med vår valda agent i fjärran och vi kan därför rikta sändningarna dit våra kunder önskar leverans.