Om oss

BRANDSTYLE agerar med PSS affärsutvecklare för att implantera de rätta affärsplattformar som krävs till våra kunder! Även med rätt servicenivå i 4 butiker för yrkeskläder av olika slag! Alltid redo att servera våra kunder på bästa sätt. - Välkommen -

Vi på BRANDSTYLE har mer än 20 års branscherfarenhet av varumärken och produktkommunikation och vi vet att våra kunder väljer att kommunicera genom en mix av kvalitet, kreativitet, nyfikenhet och trygghet. Tillsammans med våra kunder bygger vi de attraktivaste koncepten som realiserar deras idéer, förtydligar och stärker deras varumärken och gör dem än mer framgångsrika.

BRANDSTYLE är ett modernt bolag som jobbar med starka, stilrena varumärken och lifestyleprodukter vi har snabbfotade, kreativa lösningar. Vi skapar mervärde för våra kunder. Våra produkter och tjänster förenklar vardagen och stärker budskapet i deras kommunikation och marknadsföring. Design och kvalitet är ledord och grunden i alla vårt upplägg.

Miljö och hållbarhet är viktigt för oss och därför har vi skapat en egen avdelning/box gällande hårda och mjuka produkter. 100% hållbart producerade kläder tillverkade i enlighet med de högsta sociala, etiska och miljömässiga certifieringar i världen: GOTS, Fairtrade, EU-Blomman, SA8000, Neutral® Responsibility och Öko-Tex. välj kategori i vår webshop och sök önskade produkter.